Futómű szerviz Budapest legjobb műhelyében

Futómű szerviz Budapest legjobb műhelyében

A futómű szervizelése nem játék, ugyanis ez biztosítja a megfelelő kapcsolatot a jármű és az úttest között.

Ha itt hiba van, akkor sajnos könnyen alakulhat ki balesetveszélyes helyzet: a rendellenesen megkopott gumik, rossz lengéscsillapító vagy egyéb gondok nem teszik lehetővé a biztonságos haladást.

Szerencsére megelőzhető minden ilyen probléma, csupán megfelelő és rendszeres szervizelés szükséges, melyet csakis profi szakemberekre érdemes bízni.

Szervizünkben ezzel pontosan tisztában vagyunk, így ebben is a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk.

Futómű szerviz a Metánál

A futómű beállítása előtt hihetetlenül fontos, hogy ellenőrizzük az alkatrészek épségét, emiatt egy alapos átvizsgálással kezdünk minden folyamatot.

Ha valami hibát találunk, akkor annak javítása lesz az első lépés, melynek során természetesen az új alkatrészek beszerzéséről is gondoskodunk, és egyeztetünk Veled, mielőtt nekifognánk bárminek is.

Ez a lépés elkerülhetetlen, hiszen enélkül a hibák csak súlyosbodni fognak.

Ha minden rendben, akkor következhet a futómű beállítása: megvizsgáljuk a kerekek dőlésszögét, összetartását, és szükség esetén korrigáljuk azt.

Csakis a tökéletes beállításra mondunk igent, úgyhogy biztosan nyugodt szívvel veheted át az autót!

A futómű szerviz gyakorisága

A futómű szerviz gyakorisága

A futómű beállítását évente kétszer kell kötelező jelleggel megejteni: ez a két alkalom a téli és a nyári gumicserék idejével esik egybe.

Ezen kívül akkor lehet szükség plusz alkalomra, hogyha valami rendkívüli esemény történik: például nekiütközünk egy padkának vagy belehajtunk egy mély kátyúba.

Ha ezek után ellenőrizzük a futómű állapotát, akkor sok bajtól megóvhatjuk magunkat, hiszen a drága szervizproblémákat okosan kikerüljük, megelőzzük ezáltal.

Hosszútávon anyagilag így éri meg a legjobban, ugyanis a futómű állítás ára elenyésző ahhoz képest, amit akkor kellene fizetni, hogyha megvárjuk, amíg nagy meghibásodás történik.

Mi történik, ha kimarad a futómű szerviz?

Ha nem fordítunk kellő figyelmet a futóműre, akkor könnyen kerülhetünk abba a kellemetlen helyzetbe, hogy nagyköltségű szervizműveleteket kell majd végrehajtani, sőt, akár az épségünkkel is fizethetünk mindezért.

A rossz futómű következtében előfordulhatnak kormányzási problémák, egy rossz lengéscsillapító miatt további alkatrészek károsodhatnak, továbbá az abroncsok is megsínylik ezt az állapotot.

Az autógumik rendellenes módon és fokozott ütemben kopnak ilyenkor, ami elégtelen tapadást eredményez, ami sem a pénztárcánknak, sem a biztonságunknak nem barátja.

És ne feledd, ez csak néhány példa a sok lehetséges negatív fordulat közül!

Futómű szerviz Budapesten

A Méta Autószervizben csakis a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt.

A minőség és a bizalom kiemelten fontos számunkra, nem véletlen, hogy garanciát is vállalunk az elvégezett műveletekre.

A szakképzett munkatársaink a szerelési folyamatok minden részletéről tájékoztatnak Téged, így nem érhet meglepetés sem az időtartamot, sem a végösszeget illetően.

Legyen az autód régi vagy új, hozzánk bátran elhozhatod ellenőrzésre vagy javításra márkától és típustól függetlenül!