Méta Autószerviz Budapest 19. kerületében

Méta Autószerviz Budapest 19. kerületében

Akinek saját tulajdonú gépjárműve van, biztosan találkozott már autószerelővel is.

Autószervizbe látogatni szükséges és szinte kötelező dolog, már csak a műszaki vizsgákra gondolva is.

Azonban akadhat számos olyan helyzet, amikor valami meghibásodást kellene orvosolni, és ilyenkor jól jön, ha tudjuk, milyen szolgáltatásokat kérhetünk egy adott műhelyben.

Cikkünkben összefoglaljuk, hogy milyen szolgáltatások elérhetőek nálunk, így 100%-ig képben leszel, hogyha autószervizre van szükséged Budapest környékén!

Autószerviz Budapesten – a szolgáltatások bőséges sora vár

Nem baj, ha tudjuk, mivel kereshetjük fel a szerelőt, és még inkább előnyünkre válik, ha azzal is tisztában vagyunk, melyik szolgáltatás mit takar és mire jó.

Ebben szeretnénk egy kis segítséget adni, így alább megtalálod, milyen szervizmunkákat végzünk a Méta Autószerviznél.

  • Teljeskörű átvizsgálás: ennek keretein belül átnézzük az autód műszaki állapotát, továbbá fel tudjuk készíteni a műszaki vizsgára, valamint egy gépkocsi vásárlási szándék megerősítése (vagy ne adj’ Isten a hibák miatti meghiúsulása) esetén is melletted állunk.
  • Autó villamossági szerviz: a modern autók már nem léteznek jelentős mértékű elektronika nélkül, így időnként szükséges lehet ezek javítása. Legyen szó akár egy egyszerű kapcsoló hibájáról, vagy akár komolyabb, fedélzeti komputert érintő hibákról, ránk számíthatsz!
  • Klíma javítás, karbantartás: az autók klímájának szerelését, tisztítását, töltését egyaránt vállaljuk. Ne feledd, a tisztítás sem elhanyagolandó az egészséged érdekében!
  • Autódiagnosztika: megfelelő eszközökkel rendelkezünk ahhoz, hogy márkától függetlenül ki tudjuk olvasni egy jármű hibakódját, ami tökéletesen megmutatja, hol van a hiba, és mi azt is tudjuk, miként orvosolhatjuk.
  • Futómű beállítás és gumiszerviz: a futómű rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen. Ezt mi korszerű berendezéssel végezzük, ami pontos, megbízható eredményt ad, és segíti a hatékony karbantartást. Emellett természetesen az abroncsok beszerzésében, cseréjében is segítünk.
  • Fék javítás és szerviz: bármilyen fékkel kapcsolatos problémával fordulhatsz hozzánk! A fék különféle komponenseit ellenőrizzük, szükség szerint kijavítjuk a biztonságod érdekében.
  • Kuplung csere és javítás: ha rángat a kuplung, azonnal irány az autószerviz! Ne halogasd a dolgot, ugyanis a kuplung cseréje elég nagy volumenű munka, melyet minél tovább halogatsz, annál rosszabbul jársz.
  • DPF szűrő csere: a mechanikus és szoftveres tisztítás egyaránt elérhető műhelyünkben. Ha egyik sem vezet eredményre, akkor a cserében is segítségedre leszünk.
  • Lengéscsillapító csere és javítás: ha nem stabil kanyarban az autó, folyik a lengéscsillapító, vagy nyilvánvalóan eltörött, szervizünkben megoldjuk a gondot!
  • Vezérléscsere: a vezérlés cseréje bizonyos időközönként minden autónál szükséges művelet, melyet mi típustól és márkától függetlenül vállalunk.

Méta Autószerviz Budapest 19. kerületében

Méta Autószerviz Budapest 19. kerületében

Bármilyen okból van szükséged szerelőre, a Métánál jó helyen jársz!

Számunkra rendkívül fontos az elégedettség, emiatt minden munkánkat garanciális keretek között végezzük.

Látogass el hozzánk, és győződj meg munkánk magas minőségéről!