Autószervizünkben az alábbi szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésedre

Autó átvizsgálás, állapotfelmérés

Autó átvizsgálás, állapotfelmérés

Elvégezzük az autód teljes körű átvizsgálását: legyen szó akár a fék-futómű, műszaki vizsga, vagy éppen adás-vétel előtti átvizsgálásról.


Autó diagnosztika és hibakód kiolvasás

Autó diagnosztika és hibakód kiolvasás

Modern, komputeres diagnosztikai műszereink segítségével megkeressük az autóban lévő hiba pontos forrását, majd pedig ki is javítjuk azt.


Autó villamosság szerviz

Autó villamosság
szerviz

Autószervizünkben nem okoz gondot a gépjármű legtöbb elektromossággal, elektronikai rendszerével kapcsolatos hibájának megjavítása sem.


Autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás

Autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás

Autószervizünk egyik kiemelt szolgáltatása a gépjárművek klíma rendszerének teljes szervizelése, javítása, feltöltése és ózonos fertőtlenítése.


Fék javítás és szerviz

Fék javítás
és szerviz

Autószervizünkben minden fékkel kapcsolatos problémát megoldunk: ellenőrizzük a fék komponenseit, ha kell javítunk, cserélünk, felújítunk.


Fényszóró beállítás

Fényszóró
beállítás

A Te, és a többi közlekedő biztonsága érdekében is nagyon fontos a megfelelő fényszóró beállítás, így érdemes szervizben elvégeztetni azt.


Futómű beállítás és javítás

Futómű beállítás
és javítás

A futómű átvizsgálása során állapotfelmérést végzünk, és szükség esetén kicseréljük a hibás alkatrészeket is, amit a futómű beállítása követ.


Gumicsere és gumi szervizelés

Gumicsere és gumi szervizelés

Profi gumiszervizzel, és több ezres autó- és motorgumi raktárkészlettel rendelkezünk, így a gumik beszerzését, cseréjét is ránk bízhatod.


Kipufogó csere és javítás

Kipufogó csere
és javítás

Szervizünkben a kipufogóval kapcsolatos problémák megoldása sem okoz gondot: legyen szó akár javításról, akár cseréről, bátran bízd ránk autódat!


DPF szűrő csere és tisztítás

DPF szűrő csere
és tisztítás

Szervizünkben mechanikus, és szoftveres tisztítást is végzünk, de amennyiben ezek nem hoznak eredményt, úgy a cserét is el tudjuk végezni.


Kuplung csere, javítás, szerviz

Kuplung csere,
javítás, szerviz

Sok autó életében eljön a pillanat, amikor a kuplung szervizelésre szorul: ha már nem emel ki, elkopott, az autó rángat, akkor itt az idő.


Lengéscsillapító és rugó csere

Lengéscsillapító
és rugó csere

Ha folyik a lengéscsillapító, eltörött a rugó, vagy nem elég stabil az autó a kanyarban, arra a csere a megoldás. Nekünk ez rutin feladat, amit speciális eszközökkel végzünk.


Olajcsere

Olajcsere

Általában az olajcsere a leggyakoribb ok a szerviz látogatásra, amit évente javasolt és fontos elvégezni, akkor is, ha keveset futott az autó.


Vezérlés csere és szervizelés

Vezérlés csere
és szervizelés

Ha használt autót veszel, a szervizelést a vezérlés cserével érdemes kezdeni, amit bizonyos kilométer megtétele után sem szabad elfelejteni.